Blog

Home Ditjes & Datjes Vernieuwde site Ingriddevries.com

Vernieuwde site Ingriddevries.com

Vernieuwde site Ingriddevries.com

Sinds 2007 staat de site Ingriddevries.com online: behoorlijk lang dus. In al die jaren heb ik veel verhalen geschreven. De hoogste tijd voor een update!

Ingriddevries.com heeft een lange voorgeschiedenis. Jaren geleden maakte ik deze site in HTML, met hulp (en oneindig veel geduld) van René de Boer (404Web). Het oorspronkelijke doel was om informatie te plaatsen over cabaret en mijn schrijfactiviteiten, maar dat liep al snel uit de hand… 

Homepage vorige site
Schermprint Home vorige site Ingriddevries.com

Onbedoeld nam mijn blog Ditjes en Datjes steeds meer ruimte in op IngriddeVries.com, waardoor ik besloot om de overstap te maken naar Wordpress. Hiermee werd het eenvoudiger om een nieuwe blog te plaatsen, maar de mogelijkheden voor de vormgeving waren een stuk beperkter.

Na zo'n elf jaar werd het de hoogste tijd om deze site een facelift te geven: oude informatie eruit en frisse teksten erin.

Daarnaast wilde ik mijn blog op een andere manier indelen zodat artikelen makkelijker terug te vinden zijn. Vandaar dat ik een nieuwe overstap maakte: van Wordpress naar HTML5. René gaf mij technisch advies over HTML5, PhP, databases en zorgde voor de punt op de 'i'.

Wanneer je op zoek bent naar een artikel dat niet meer op de site staat, dan kun je natuurlijk contact met mij opnemen.

Archief