Colofon

Alle rechten voorbehouden

Teksten, fotografie en realisatie site

Alle teksten zijn geschreven door Ingrid de Vries (Tekstvisie). Ook de foto's zijn door mij gemaakt, tenzij anders aangegeven. Deze site heb ik gerealiseerd in HTML5 (template 'Farads').

Tekstvisie

Technische adviezen en fotografie

René de Boer (404Web) heeft mij technisch advies gegeven over HTML5/PhP en heeft de foto's voor de onderdelen 'Home' en 'Over Ingrid' gemaakt. De hosting is bij 404Web ondergebracht.

404Web

Copyright & Disclaimer

Hoe worden alle teksten en afbeeldingen gebruikt?

Alles over de inhoud

 • Copyright

  Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming worden gedupliceerd / vermenigvuldigd. Het is niet toegestaan om teksten en afbeeldingen van deze site te kopiëren, in welke vorm dan ook. Wil je inhoud van deze site gebruiken, neem dan contact met mij op.

 • Volledigheid, actualiteit en juistheid van gegevens

  Ik besteed voortdurend zorg en aandacht aan de inhoud van ingriddevries.com. De volledigheid, actualiteit en juistheid van de geboden informatie kan ik echter niet garanderen. Aan de informatie en de afbeeldingen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Kom je verouderde of onjuiste informatie tegen of werkt een bepaalde link niet? Neem dan contact met mij op.

 • Wijzigingen site

  De gegevens op ingriddevries.com kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd. Als je zelf verouderde of foutieve inhoud op deze site aantreft, stel ik het erg op prijs als je dat laat weten via het contactformulier.

 • Privacy

  Het spreekt voor zich dat ik zorgvuldig omga met privacygegevens. In het Privacy Statement staat beschreven hoe ik omga met jouw gegevens wanneer je deze website gebruikt.